Piadina

Så enkelt, men så godt. Piadina er en lettvint variant til pizza eller taco. Vi fikk demonstrert piadina på vår lokale Meny-butikk og det ble en suksess hjemme hos oss.

Piadina er italiensk flatbrød eller lefse om du vil. De kan spises kalde eller varme.

Dette er vår variant, kjapp å lage og smaker godt – barnas favoritt :-)

Forslag til annen topping: blåmuggost, skinke, tomater, sopp, tunfisk m m.

Ingredienser

  • Piadinabrød (jeg kjøper de hos Meny)
  • Hakkede hermetiske tomater
  • Fersk mozarellaost
  • Raspet cheddarost
  • Chorizopølse i skiver

Slik gjør du

  1. Beregn 1 - 1,5 piadina per person.
  2. Sett ovnen på 215 ℃ varmluft
  3. Stryk et tynt lag med hermetiske tomater på piadinabrødet
  4. Ha på fersk mozarellaost i skiver, cheddarost og chorizopølsene
  5. Stekes på 215 ℃ varmluft i ca. 10 min (til osten har smeltet og fått litt farge)