Om Evas mat

I nettbutikken vår finner du olivenolje, oliven, honning og andre spennende håndplukkede varer fra Middelhavet. Våre varer kommer først og fremst fra familiebedrifter som legger sin sjel i å tilby produkter av beste kvalitet. Flere av selskapene har gått i arv fra generasjon til generasjon. I vår tid er det viktig å ta vare på tradisjoner og matkulturer og vi vil tilby «gårdsmat» fra Middelhavet.

BARBUTO_Davalia_extra_Olive_Oil_rotertUnder et restaurantbesøk i New York fikk vi servert en fantastisk god olivenolje. Servitøren skrev ned navnet – den var spansk og het Davalia. Olivenoljen ble aldri glemt.

Etter et par år kontaktet vi eieren og fikk komme på besøk på olivenlunden i Les Garrigues i regionen Catalonia. Vi fikk agentur og bestemte oss for å starte nettbutikk.

Hele familien vår er opptatt av mat. Vi har bodd lenge på Kypros og når vi reiser velger vi oftest områdene rundt Middelhavet som reisemål. Vi kjøper ofte med oss lokale spesialiteter hjem og vi er glade for at vi kan tilby flere av disse produktene i vår nettbutikk.

Håper du finner noe spennende i nettbutikken – om du lurer på noe er det bare å ta kontakt. Har du idéer til andre produkter som skulle passe i vårt sortiment hører vi gjerne fra deg!