Så enkelt, men så godt. Piadina er en lettvint variant til pizza eller taco. Vi fikk demonstrert piadina på vår lokale Meny-butikk og det ble en suksess hjemme hos oss.
Piadina er italiensk flatbrød eller lefse om du vil. De kan spises kalde eller varme.
Dette er vår variant, kjapp å lage og smaker godt – barnas favoritt :-)
Forslag til annen topping: blåmuggost, skinke, tomater, sopp, tunfisk m m.
Ingredienser
- Piadinabrød (jeg kjøper de hos Meny)
- Hakkede hermetiske tomater
- Fersk mozarellaost
- Raspet cheddarost
- Chorizopølse i skiver
Slik gjør du
- Beregn 1 - 1,5 piadina per person.
- Sett ovnen på 215 ℃ varmluft
- Stryk et tynt lag med hermetiske tomater på piadinabrødet
- Ha på fersk mozarellaost i skiver, cheddarost og chorizopølsene
- Stekes på 215 ℃ varmluft i ca. 10 min (til osten har smeltet og fått litt farge)